Triathlet

Jobbvila

Är mitt i årets viloperiod men har inte hunnit vila så mycket ännu. Har börjat jobba på Teknikmagasinet i Kupolen i Borlänge och har haft upplärningsvecka och jobbat heltid 8 dagar i rad. Tjänsten är inte heltid men under uppstartperioden får man en hel veckas jobb för att komma in i det. Det är mycket att ta in och komma ihåg och målet är att få in allt i ryggmärgen så att det går automatiskt. Det är väldigt skoj att hjälpa kunderna att lösa alla möjliga och omöjliga problem som de har. Nu är jag hur som helst ledig ett tag och ska försöka friskna till från förkylningen som kom smygande i förrgår. Får vara glad att det kom nu i alla fall, om man någon gång på året ska vara sjuk så är det ju nu. Prosit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *