Triathlet

Hur förvarar ni era cyklar?

Jag hade under en längre tid spånat på hur man ska lösa en snygg cykelförvaring när man bor i en lägenhet. Man har ju begränsat antal rum till förfogande och tre cyklar tar ju upp lite plats. Lösningen kom till mig i vintras och för några månader sedan satte jag igång bygget. Det blev en säng med 110 cm frihöjd under, det ger gott om plats för tre cyklar plus förvaring av mycket annat. Det skulle nog gå att få in 5-6 cyklar om man inte hade något annat där inne men det förutsätter att man bygger en 180-säng. Ligghöjd är ca 130 cm.

Sängen är byggd av två-tum-två-reglar och spånskivor som det sitter en vit galonduk i skinimitation på.


One Response

  1. Strålande, tack som fan för denna idé!

    Tjejen jobbar utomlands i ytterligare 2 månader, det borde ge gott om tid att färdigställa nånting liknande.

    Lycka till med säsongen 2012 Erik!

    25 oktober, 2011 at 22:21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *