Triathlet

På banan

Att påbörja träningen efter en månads vila är alltid lika roligt (inte). Man är van vid att springa i 4.30-fart på löp distnaspassen och hålla 1.20 rundor på simningen när man ligger och crusar. Att det råkar vara så att man har förfallit i en månad är inget man tänker på. Det dröjer inte så länge i den farten innan kroppen säger ifrån och undrar vad man har fått för sig nu då..? Men det vackra i kråksången är att men har en ganska snabb utvecklingskurva och varje genomfört pass gör att det känns lite bättre på nästa. Det gör det inspirerande att fortsätta, att göra någonting utan att utvecklas är bara tråkigt, utmaningar som vi kan arbeta med att uppnå är väldigt viktigt för utvecklingen. Just nu är mitt mål att komma tillbaka till en acceptabel nivå för att sedan gå in i grundträningsperioden som i år troligen kommer att innehålla en massa mil löpning, skidåkning, cykel men inte så där jättemycket simning.
I kväll blir det simning i alla fall. Vi får se hur fort jag kan simma idag. Det får tredje simpasset sedan vilan utvisa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *