Triathlet

Sjuk

Hej på er!

Början av den här säsongen har inte riktigt gått enligt plan som ni kanske vet om ni följer mig på Facebook och Twitter. Planen var en säsongspremiär i Vansbro i helgen. Dock satte vad som då verkade vara en vanlig förkylning stopp för de planerna. Några dagar in i förkylningen började jag dock må väldigt dåligt och fick feber och extrem huvudvärk som inte gav med sig. Igår var jag till vårdcentralen och det visade sig att jag hade någon form av bakteriell infektion och fick antibiotika som jag ska äta i 9 dagar. Det känns redan bättre och jag hoppas kunna vara på benen snart igen. Jag hoppas kunna starta i Kilsbergen om några veckor, en tävling som jag körde premiärupplagan för några år sedan och det ska bli skoj att se vad som hänt med arrangemanget sedan dess. Men först ska jag vara med och arrangera SM på olympisk distans i Arvika nästa helg, anmäl er nu i som inte har gjort det!

Ha det bra så ses vi snart på banan igen!

//Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *